De Boslaan is in verkoop

Vrijstaand wonen aan De Boslaan is voor slechts 6 geluksvogels weggelegd

De Noorteylaan eindigt in een boslaantje waaraan 6 unieke vrijstaande villa’s staan. Als je het hebt over ultiem, landelijk wonen, dan heb je het over De Boslaan. De kavels zijn royaal en het uitzicht over het veenweidelandschap is fantastisch. Stel je voor wat je met de enorme tuin om je huis heen kunt doen. Stel je voor hoe je in de ochtend de eenden al voorbij ziet zwemmen in het watertje achter je tuin. Stel je voor… Hier zal elke dag een beetje als vakantie voelen.

image alt

De vrijstaande villa’s van De Boslaan

De Boslaan is een unieke ontwikkeling met slechts 6 duurzame, vrijstaande villa’s van 216 tot 223 m2 met grote berging en oprit voor 2 auto’s. De architect liet zich inspireren door de grote variatie aan vrijstaande woningen in de omgeving. Hij bedacht 6 villa’s, allemaal met een eigen gezicht. De variatie zit in kleur, materiaal én vorm. 5 villa’s zijn traditioneel vormgegeven met 2 lagen en een schuin dak. De villa op de kruising markeert de overgang van De Boslaan naar De Horst en heeft qua vorm iets weg van een buitenplaats. Van welke villa gaat jouw hart sneller kloppen?

image alt

Op en top landelijk

De Veurse Horsten maakt deel uit van de Duivenvoordecorridor, een schitterend, natuurrijk gebied met veel landgoederen. Enerzijds statig, anderzijds vooral heel landelijk. Deze kwaliteiten zie je terug aan De Boslaan. 4 van de 6 villa’s hebben zicht op het veenweidelandschap, terwijl de andere 2 villa’s uitkijken op het boslaantje en de diverse wateren. De vrijstaande villa’s staan op kavels van 593 tot 1577 m2 en worden aan de voorzijde gesierd door een groene haag. Volop ruimte, overal groen, kortom, ultiem landelijke wonen.

Bekijk het woningaanbod
Wanneer start de verkoop? Planning De Veurse Horsten
Hoe wil je wonen? Woningaanbod