Buitenplaats de Horst

Buitenplaats de Horst is in voorbereiding

Ultiem landelijk wonen

Een fantastische combinatie van ultieme vrijheid en een geborgen gevoel komen samen in Buitenplaats de Horst. Van veraf zie je een statig landgoed midden in de natuur. Kom je dichterbij, dan ontdek je dat het gebouw bestaat uit 36 riante woningen. Op het terras genieten bewoners van een weids uitzicht. In het hart van het carrévormige gebouw is een groene binnentuin met grote boom. Hier ga je de wind uit de weg en vinden de allerkleinsten een plek om veilig te spelen. Wordt Buitenplaats de Horst jouw nieuwe thuis?

image alt

Dit zijn de woningen in Buitenplaats de Horst

In Buitenplaats de Horst heb je veel te kiezen. Het aanbod is heel gevarieerd. Er zijn Terraswoningen van circa 155 tot 184 m2, Terrasvilla’s van circa 192 tot 233 m2 en penthouse van circa 138 m2. Verder zijn er 2 heel bijzondere Poortwoningen van circa 190 m2 die de entree ‘bewaken’. Kortom, waar je ook voor gaat, altijd heb je veel leefruimte én geniet je van één of meerdere buitenruimtes in de vorm van een tuin en/of dakterras.

image alt

Dit kom je niet vaak tegen

De Horst biedt een heel bijzondere manier van wonen. Je kunt buiten wonen en één zijn met de natuur of de gezelligheid van buren opzoeken. De enorme ramen aan het veenweidelandschap zorgen voor een panoramisch uitzicht. Ontwaak tegelijk met de natuur op je terras, vogels fluiten, dauw op het gras en eerste zonnestraal. Veel landelijker dan dit wordt het niet. Zeker omdat je auto’s hier niet ziet staan. Als je aankomt, rijd je gelijk via de oprijlaan de garage in die onder de binnentuin ligt. Voor bijna alle woningen zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar in deze garage.

Bekijk het woningaanbod
eekhoorn
afbeeldingen

Zie je jezelf wonen in Buitenplaats de Horst?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over het plan en de woningen. Als je niks wilt missen, schrijf je dan onder aan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je per e-mail het laatste nieuws over Buitenplaats de Horst.

Wanneer start de verkoop? Planning De Horst
Hoe wil je wonen? Woningaanbod