Veurse Horsten, weids wonen waar rust en groen elkaar ontmoeten

Bloemen plukken in de weide, kikkers spotten langs de waterkant, wandelen door het groen en uitkijken over het landschap. Hier leef je het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dat gevoel geeft De Veurse Horsten je. Alsof je op vakantie bent, maar dan thuis waar alles net een beetje beter is. Verken de werelden van De Veurse Horsten en laat je verleiden door het ultieme buitenleven.

image alt

De Waterweide is uitverkocht!

Goed nieuws! De Waterweide is uitverkocht! Wil jij toch graag wonen in De Veurse Horsten? Bekijk dan een van de andere wijken. De Waterweide is in aanbouw. 

Bekijk het woningaanbod van De Waterweide
image alt

Dit zijn de woningen in Waterweide

De 28 oeverwoningen zijn 6 meter breed, 147 m2 groot en voorzien van 4 slaapkamers. Je hebt een leefkeuken aan de voorzijde. Sla de deuren lekker open naar de voortuin als je staat te koken. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een groot terras aan het water. Deze ligt op het zuidwesten, dus zonverzekerd op een mooie dag. Welke woning je ook kiest, altijd is het uitzicht vrij. Alle woningen hebben een ruime dakkapel aan de voor- en achterzijde. Daardoor heb je ook boven alle ruimte.

image alt

Hoeveel geld kan jij besparen?

In de afgelopen periode is de energierekening flink gestegen. Gelukkig zet De Waterweide, onderdeel van De Veurse Horsten, in op slimme methodes voor duurzaam wonen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op onze planeet, maar ook op jouw portemonnee. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Bereken het met onze Energiemodule.

Bereken jouw energiebesparing
Ultiem leven
Wanneer start de verkoop? Planning De Veurse Horsten
Hoe wil je wonen? Woningaanbod