Veurse Horsten, weids wonen waar rust en groen elkaar ontmoeten

Bloemen plukken in de weide, kikkers spotten langs de waterkant, wandelen door het groen en uitkijken over het landschap. Hier leef je het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dat gevoel geeft De Veurse Horsten je. Alsof je op vakantie bent, maar dan thuis waar alles net een beetje beter is. Verken de werelden van De Veurse Horsten en laat je verleiden door het ultieme buitenleven.

image alt

De Waterweide - Nu in verkoop

Het is zover: de verkoop van De Waterweide is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Heb je interesse in een woning in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van De Waterweide, om een actueel overzicht van het beschikbare aanbod te zien. Hier kun je bij een vrij bouwnummer direct een optie aanvragen. En bij bouwnummers die nog onder optie staan een plaats op de reservelijst aanvragen.

Bekijk het woningaanbod van De Waterweide
image alt

Dit zijn de woningen in Waterweide

De 28 oeverwoningen zijn 6 meter breed, 147 m2 groot en voorzien van 4 slaapkamers. Je hebt een leefkeuken aan de voorzijde. Sla de deuren lekker open naar de voortuin als je staat te koken. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een groot terras aan het water. Deze ligt op het zuidwesten, dus zonverzekerd op een mooie dag. Welke woning je ook kiest, altijd is het uitzicht vrij. Alle woningen hebben een ruime dakkapel aan de voor- en achterzijde. Daardoor heb je ook boven alle ruimte.

image alt

Hoeveel geld kan jij besparen?

In de afgelopen periode is de energierekening flink gestegen. Gelukkig zet De Waterweide, onderdeel van De Veurse Horsten, in op slimme methodes voor duurzaam wonen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op onze planeet, maar ook op jouw portemonnee. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Bereken het met onze Energiemodule.

Bereken jouw energiebesparing
image alt

Zie je jezelf wonen in De Waterweide?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over het plan en de woningen. Als je niks wilt missen, schrijf je dan onder aan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je per e-mail het laatste nieuws over de Veurse Horsten.

Ultiem leven
Wanneer start de verkoop? Planning De Veurse Horsten
Hoe wil je wonen? Woningaanbod