Voorzieningen bij De Boslaan

Zittend in je tuin op een mooie zomerdag zou je bijna vergeten dat er ook nog dingen ‘moeten’. Maar gelukkig wordt het je wel gemakkelijk gemaakt, want wie aan de Boslaan woont profiteert van de voorzieningen in Leidschendam en Voorschoten. In de directe omgeving vind je een compleet aanbod van winkels, scholen, zorgvoorzieningen en sportmogelijkheden.

image alt

Supermarkt en scholen in de buurt

Leidschendam en Voorschoten hebben veel goede scholen, zowel voor basisonderwijs als voortgezet onderwijs. Als je kinderen gaan studeren, of dat al doen, kunnen ze met de bus naar Den Haag of Leiden. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts 5 minuten fietsafstand. Elke dinsdag is er bij winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands een markt en elke zaterdag is er een markt in Voorburg op het Oosteinde.

image alt

Laat je verleiden door de natuur

Kijk 's ochtends uit je raam en zie de dauw over de weilanden optrekken. Het belooft een mooie dag te worden, dus trekken jullie er lekker op uit. Daarvoor hoef je niet ver weg, want recreatiegebied Vlietland ligt praktisch om de hoek. Maar ook Kasteel Duivenvoorde, met daar aangrenzend een prachtig natuurgebied, is heel dichtbij. Verder rijd je ook nog eens in 20 minuten naar het strand. Ideaal toch!

Wat gebeurt er de komende tijd? Planning De Boslaan
Hoe wil je wonen in De Boslaan? Woningaanbod