Bouwnummers online inclusief definitieve prijzen

29 november '23

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in De Boslaan? Dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De prijsindicaties stonden online, maar nu zijn ze definitief vastgesteld. Kijk of jouw favoriete woning past binnen je budget en regel alvast een financiële check.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van De Boslaan zijn inclusief tegelwerk en sanitair en parkeren op eigen terrein. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals een bodemwarmtepomp, balansventilatie, vloerverwarming en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam.

Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 6 woningen van De Boslaan start begin december. We zijn bezig met de laatste voorbereidingen en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 4 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan anderhalve week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Voorkeursrecht woningen van De Boslaan

De Veurse Horsten C.V. is een samenwerking van BPD en SDJ vastgoedontwikkeling. De samenwerkingspartner (SDJ vastgoedontwikkeling) en medewerkers van BPD genieten een voorkeursrecht bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wanneer van deze regeling gebruik gemaakt wordt moet dit kenbaar zijn gemaakt vóórdat de bouwnummers online gepubliceerd worden. In het project De Boslaan zijn 2 bouwnummers volgens deze regeling gereserveerd.

De woningen die volgens deze regeling gereserveerd zijn, krijgen in het woningaanbod de status ‘Gereserveerd’. Wanneer je belangstelling hebt in een gereserveerd bouwnummer, kun je na sluiting van de verkoopperiode nog wel inschrijven als reservekandidaat. Vanwege transparantie en zorgvuldigheid kan er ná het online komen van de bouwnummers geen beroep meer worden gedaan op de voorkeursregeling. Je mag er dus vanuit gaan dat de woningen waarop je kunt inschrijven bij start verkoop, ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.

  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod