Datum start verkoop De Boslaan bekend

30 november '23

Save the date! Op donderdag 7 december om 15.00 uur start online de verkoop van de woningen in De Boslaan. Inschrijven op een van je favoriete woningen kan tot maandag 18 december 15.00 uur. We vertellen je graag alles over de verkoop van De Boslaan.

9 december 2023

Save The Date: Start verkoop event op zaterdag 9 december

Kom jij langs op zaterdag 9 december tussen 15.00 en 16.30?

Kom jij naar het start verkoop event op zaterdag 9 december?

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in De Boslaan bieden wij op zaterdag 9 december tussen 15.00 en 16.30 de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig om financiële vragen te beantwoorden. Het start verkoop event vindt plaats op de locatie van Camping Noorthey, Noortheylaan 27a in Leidschendam. Interesse? Schrijf je dan alvast in.

Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid om een 1 op 1 afspraak te maken met de makelaar, wil jij hier gebruik van maken? Dan kun je dit aangeven bij het aanmelden via onderstaande knop. Uiteraard staat het verkoopteam van De Boslaan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, ook als je geen 1 op 1 gesprek met de makelaar inplant.

Meld je aan voor het start verkoop event
image alt

Online je voorkeuren doorgeven

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor De Boslaan, door het achterlaten van jouw NAW gegevens bij je favoriete woningtype? Dan krijg je donderdag 7 december rond 15.00 uur een e-mail dat de verkoop is gestart. Vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumenten zoals de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk onder de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s). Neem op je gemak alles door want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 4 bouwnummers. Uiteraard hoef je de mail niet af te wachten. Je kunt ook rond 15.00 direct inloggen in je persoonlijk account en je inschrijven. Nog geen persoonlijk account? Maak deze dan snel aan!

Tijdens de inschrijfperiode kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Inschrijven kan tot maandag 18 december 15.00 uur.

Bekijk het woningaanbod

Woning specifieke informatie

In de periode tot start verkoop komt er meer informatie beschikbaar. Op dit moment worden de definitieve verkoopdocumenten afgerond. Uiterlijk donderdag 7 december om 15:00 vind je ook alle verkoopdocumenten op de website en in jouw Mijn Eigen Huis-account. Zo kun je precies zien hoe jouw favoriete woning eruit ziet, waar deze ligt en hoeveel deze gaat kosten.

image alt

Doe een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Toewijzing

Je kunt je inschrijven tot en met maandag 18 december 15.00 uur. Op dinsdag 19 december, laten we je voor het einde van de dag per e-mail weten of je een woning toegewezen hebt gekregen. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Voorkeursrecht woningen van De Boslaan

De Veurse Horsten C.V. is een samenwerking van BPD en SDJ vastgoedontwikkeling. De samenwerkingspartner (SDJ vastgoedontwikkeling) en medewerkers van BPD genieten een voorkeursrecht bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wanneer van deze regeling gebruik gemaakt wordt moet dit kenbaar zijn gemaakt vóórdat de bouwnummers online gepubliceerd worden. In het project De Boslaan zijn 2 bouwnummers volgens deze regeling gereserveerd.

De woningen die volgens deze regeling gereserveerd zijn, krijgen in het woningaanbod de status ‘Gereserveerd’. Wanneer je belangstelling hebt in een gereserveerd bouwnummer, kun je na sluiting van de verkoopperiode nog wel inschrijven als reservekandidaat. Vanwege transparantie en zorgvuldigheid kan er ná het online komen van de bouwnummers geen beroep meer worden gedaan op de voorkeursregeling. Je mag er dus vanuit gaan dat de woningen waarop je kunt inschrijven bij start verkoop, ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.

image alt

Optie bevestigen

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je om circa 15.00 uur een e-mail en zie je dat ook in jouw winkelwagentje in je persoonlijke account. Vervolgens heb je 48 uur de tijd om je optie te annuleren of te bevestigen in jouw persoonlijke account. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerste reservekandidaat, dan nemen we direct contact met jou op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Afspraak maken of online kopen

Heb je jouw optie geaccepteerd? Dan heb je de keuze om een afspraak te maken bij de makelaar of om direct online je woning te kopen. Wil je eerst een verkoopgesprek met de makelaar? Klik dan op de button 'afspraak maken' en kies een dag en een dagdeel. De makelaar neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Na dit verkoopgesprek kan je in je persoonlijke account aangeven of je overgaat tot aankoop van de woning of dat je de optie alsnog wilt annuleren. Wil je overgaan tot aankoop? Dan kan je er voor kiezen om de contracten online te tekenen door op de button 'online kopen' te klikken. Wil je liever bij de makelaar op kantoor je handtekening zetten? Klik dan op de button 'tekenafspraak'. Vervolgens belt de makelaar je voor het maken van de tekenafspraak bij hun op kantoor. Kies je na het bevestigen van je optie meteen voor 'online kopen' dan ontvang je jouw koopcontract binnen 5 werkdagen via de mail en teken je vanaf de bank zonder tussenkomst van de makelaar. Je doet dit met IDIN (een dienst van de bank waarmee je je als consument bij andere organisaties vertrouwd en veilig kan identificeren).

Lees meer over een woning kopen
  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod