De Boslaan door de ogen van Job en Renzo

9 november '23

Ben jij op zoek naar een exclusieve vrijstaande villa? In De Boslaan komen zes villa's waar je kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte en geniet van luxe en comfort. Hier woon je beschut maar ook met een weids uitzicht. Hoe zijn de woningen en de inrichting van het landschap tot stand gekomen? Architect Job Beerthuizen van Van Manen en landschapsontwerper Renzo Veenstra van RROG lichten het plan toe.

image alt

Architect Job Beerthuizen over De Boslaan

De zes villa’s liggen in een groene oase van rust. Het fraaie metselwerk en stoere gevelbekleding zorgen voor een luxe uitstraling. En wat dacht je van de speelse raampartijen die zorgen voor veel lichtinval? Job Beerthuizen ontwierp de villa’s en vertelt meer over het ontwerp in onderstaande video.

image alt

Landschapsontwerper Renzo Veenstra aan het woord

De naam verklapt het al een beetje: in De Boslaan woon je aan een prachtige bomenlaan. Vanuit de achtertuin heb je zicht op groen of water en met veel groen in de omgeving, kun je hier volledig tot rust komen. Wat zijn de voordelen van het wonen op deze locatie? En hoe wordt de openbare ruimte aangekleed? Bekijk onderstaande video waarin Renzo Veenstra het ontwerp toelicht.

  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod