Verkoop De Boslaan gestart!

7 december '23

Het is zover: de verkoop van De Boslaan is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 18 december 15:00 uur. Dinsdag 19 december worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van De Boslaan, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 3 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 4 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 18 december 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
9 december 2023

Save The Date: Start verkoop event op zaterdag 9 december

Kom jij langs op zaterdag 9 december tussen 15.00 en 16.30?

Kom jij naar het start verkoop event op zaterdag 9 december?

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in De Boslaan bieden wij op zaterdag 9 december tussen 15.00 en 16.30 de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig om financiële vragen te beantwoorden. Het start verkoop event vindt plaats op de locatie van Camping Noorthey, Noortheylaan 27a in Leidschendam. Interesse? Schrijf je dan alvast in.

Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid om een 1 op 1 afspraak te maken met de makelaar, wil jij hier gebruik van maken? Dan kun je dit aangeven bij het aanmelden via onderstaande knop. Uiteraard staat het verkoopteam van De Boslaan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, ook als je geen 1 op 1 gesprek met de makelaar inplant.

Meld je aan voor het start verkoop event
image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 18 december 15.00 uur. Dinsdag 19 december vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail.

Meer over de verkoopprocedure

Verkoopdocumenten en contact

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088) 712 26 47, Reichman & Rommelaar (070) 354 66 00 of WVK Makelaars (070) 386 12 10.

Neem contact op
  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod