Bereken nu jouw energiebesparing

9 juni '23

In de afgelopen periode is de energierekening flink gestegen. Gelukkig zet De Waterweide, onderdeel van De Veurse Horsten, in op slimme methodes voor duurzaam wonen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op onze planeet, maar ook op jouw portemonnee. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Bereken het met onze Energiemodule.

image alt

De energiemodule; bereken simpel en snel jouw besparing

Voor de woningen in De Waterweide, kun jij nu met onze Energiemodule eenvoudig berekenen hoeveel jij kunt besparen. In de module voer je het type warmtelevering en het verbruik van je huidige woning in. Daarna kies je de nieuwe woning in De Waterweide die je overweegt. De module toont vervolgens overzichtelijk hoeveel jij kunt gaan besparen.

Weet je jouw huidige verbruik niet? Geen probleem! Deze slimme module berekent het dan op basis van gecategoriseerde CBS-gegevens. Over de input voor de nieuwe woning in De Waterweide hoef je je geen zorgen te maken, want het verbruik daarvan is door ons al vastgesteld op basis van gedetailleerde energieberekeningen (BENG-Berekening).

Je vindt de energiemodule onderaan dit nieuwsbericht, maar we hebben ook een aparte pagina aangemaakt waar je de berekening kunt maken. 

Bereken jouw energiebesparing
image alt

De duurzame woningen van De Waterweide

In de ontwikkeling van De Waterweide staat duurzaam en toekomstgericht wonen centraal. We zetten ons in om de wijk en de woningen duurzaam te ontwikkelen en houden ons continu bezig met vragen over Energie, Klimaatadaptatie, Circulariteit en Gezondheid. Door slimme combinaties en oplossingen kunnen we nu een hoogwaardige leefomgeving garanderen. Hoe we dat doen? In essentie maken we de overstap van energiebronnen die maar één keer gebruikt worden (zoals steenkool en aardgas) naar onuitputtelijke energie (zoals zonlicht). Met andere woorden, we kiezen bewust voor duurzaam en schoon in plaats van fossiel en vervuilend. Dit zie je terug in de gasloze manier van verwarmen én de installatie van zonnepanelen.

  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod