De ingerichte plattegronden en concept impressies van De Waterweide zijn klaar!

11 mei '23

Maak kennis met de prachtige huizen in De Waterweide door middel van onze gloednieuwe, zorgvuldig ingerichte plattegronden en prikkelende concept impressies. Na het voorproeven met de schetsbeelden per woningtype, nemen we je nu verder mee op reis in de wereld van je toekomstige thuis.

image alt

Een blik op jouw toekomstige thuis

Als je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven en het uitzicht te bewonderen. De impressies geven een goed beeld van hoe mooi het wonen in De Veurse Horsten gaat zijn.

Inrichting van je leefruimte

En waar zou jij je comfortabele bank of eettafel plaatsen? Hoe ga je die extra slaapkamer gebruiken? Een gastenkamer, kantoor aan huis of misschien wel een luxe inloopkast? Met onze ingekleurde plattegronden krijg je de kans om je toekomstige leefruimte in te richten. De ruime woningen in De Waterweide bieden je volop mogelijkheden. Ben je al enthousiast?

Plattegronden van de Oeverwoningen

Plattegronden van de 2 onder 1 kapvilla

Korting op je hypotheek van De Oeverwoningen met de Groenverklaring!

Als je kiest voor een woning in De Veurse Horsten weet je zeker dat je voor een toekomstbestendige en duurzame woning kiest. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! De Oeverwoningen in dit plan krijgen namelijk een groenverklaring. Met deze verklaring is het mogelijk om bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting te krijgen op je hypotheek. Je kunt rekenen op extra voordeel bij de financiering van deze woning.

Hoe gaat de toewijzing van de woningen? Toewijzing
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod