Definitieve impressies van De Waterweide staan online

26 mei '23

Eerder konden wij jullie al de geïllustreerde plattegronden tonen. Inmiddels hebben we ook de beelden afgerond en het resultaat mag er zijn. Alle impressies bekijk je bij het woningaanbod of onderaan dit nieuwsbericht. Wat is jouw favoriete woning?

Bekijk de impressies bij het woningaanbod
image alt

Meld je aan als belangstellende

Naar verwachting start halverwege juni de verkoop van De Waterweide. De definitieve impressies zijn nu zichtbaar bij het woningaanbod en geven jou alvast een idee over hoe de woningen er straks van binnen en buiten uitzien. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende voor jouw favoriete woningtype(s). Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start!

image alt

Een goede eerste indruk

De impressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Om een mooi beeld te geven van hoe de woningen eruit kunnen zien is op de impressies soms meerwerk of zelf aangebrachte wijzigingen te zien. Vanaf start verkoop vind je in de verkoopstukken alle details van jouw woning.

Korting op je hypotheek van De Oeverwoningen met de Groenverklaring!

Als je kiest voor een woning in De Veurse Horsten weet je zeker dat je voor een toekomstbestendige en duurzame woning kiest. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! De Oeverwoningen in dit plan krijgen namelijk een groenverklaring. Met deze verklaring is het mogelijk om bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting te krijgen op je hypotheek. Je kunt rekenen op extra voordeel bij de financiering van deze woning.

Hoe gaat de toewijzing van de woningen? Toewijzing
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod