Het woningaanbod staat online!

31 maart '23

Wil jij wonen in een groene woonomgeving. Waar je bloemen plukt in de weide, kikkers spot langs de waterkant, wandelt door het groen en uitkijkt over het landschap? Dan ben je in De Veurse Horsten op het juiste adres. Benieuwd of er een geschikt woningtype voor jou tussenzit? Lees dan snel verder.

Schrijf je in per project

Met het publiceren van de woningtypes is een belangrijke mijlpaal bereikt. Dit is namelijk het moment dat jij je kunt inschrijven als belangstellende voor één of meerdere projecten binnen De Veurse Horsten. Heb jij interesse in meer dan 1 project (De Boslaan, De Horst en/of De Waterweide)? Schrijf je dan in op minimaal 1 woningtype per project op de pagina woningen.

image alt

Project: De Horst

Dit prachtige gebouw is gelegen in het weiland en bestaat uit 34 woningen in een carrévorm met in het midden een groene binnentuin. De Horst biedt bewoners de perfecte combinatie van rust en stadsleven. Geniet van het uitzicht op jouw terras of ontmoet je buren in de aangelegde binnentuin.

Bekijk de woningtypes van De Horst
image alt

Project: De Waterweide

De Waterweide is een idyllische plek gelegen in het groen en grenzend aan het water. Hier worden 26 Oeverwoningen gebouwd waarvan de achtertuin direct aan het water ligt. Naast de Oeverwoningen komt hier ook een exclusieve 2 onder 1 kapvilla. Een ideale plek om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur, zonder daarbij in te leveren op comfort en luxe.

Bekijk de woningtypes van De Waterweide
image alt

Project: De Boslaan

In het deelgebied Boslaan komen zes exclusieve vrijstaande villa's. Deze villa's zijn ontworpen met oog voor detail en omgeven door groen en rust. Ze bieden de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van luxe en comfort. De riante kavels geven de mogelijkheid om te genieten van een weids uitzicht en bieden tegelijkertijd voldoende privacy.

Bekijk de Vrijstaande Villa van De Boslaan

Schrijf je vrijblijvend in voor een van de projecten van De Veurse Horsten

Ben je na het lezen van dit bericht enthousiast geworden over De Veurse Horsten en wil je op de hoogte blijven? Laat je NAW gegevens achter bij jouw favoriete woningtype of maak direct een Mijn Eigen Huis account aan. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat we weten waar jouw interesse ligt. Een account aanmaken is een belangrijke stap als jij interesse hebt in De Veurse Horsten.

Hoe gaat de toewijzing van de woningen? Toewijzing
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod