Hier zijn ze dan: de eerste beelden van De Veurse Horsten!

22 maart '23

We hebben fantastisch nieuws! We kunnen de eerste beelden van ons nieuwbouwproject De Veurse Horsten in Leidschendam met jullie delen! En geloof ons, het ziet er prachtig uit. De Veurse Horsten bestaat uit drie deelgebieden: De Boslaan, De Waterweide en De Horst. Elk deelgebied heeft zijn eigen charme en biedt voor ieder wat wils.

Exclusief wonen aan De Boslaan.

In het deelgebied Boslaan komen zes exclusieve vrijstaande villa's. Deze villa's zijn ontworpen met oog voor detail en omgeven door groen en rust. Ze bieden de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van luxe en comfort. De riante kavels geven de mogelijkheid om te genieten van een weids uitzicht en bieden tegelijkertijd voldoende privacy.

Waterweide: genieten in een idyllische omgeving aan het water

De Waterweide is een idyllische plek gelegen in het groen en grenzend aan het water. Hier worden 26 oeverwoningen gebouwd waarvan de achtertuin direct aan het water ligt. Dit biedt bewoners een unieke kans om te genieten van een prachtig uitzicht over het water en de natuurlijke omgeving. De oeverwoningen beschikken over grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de omgeving. Bovendien zijn de woningen voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor ze niet alleen energiezuinig zijn, maar ook nog eens bijdragen aan een duurzame toekomst. Een ideale plek om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur, zonder daarbij in te leveren op comfort en luxe.

De Horst: moderne architectuur met unieke woningen en vrij uitzicht op het landschap

Dit prachtige gebouw is gelegen in het weiland en bestaat uit 34 woningen in een carrévorm met in het midden een groene binnentuin. De Horst biedt bewoners de perfecte combinatie van rust en stadsleven. Geniet van het uitzicht op jouw terras of ontmoet je buren in de aangelegde binnentuin.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We begrijpen dat jullie nu vast nieuwsgierig zijn naar de woningtypes en plattegronden. Binnenkort zullen we deze online zetten zodat jullie een nog beter beeld krijgen van De Veurse Horsten en de deelgebieden. Dit is tevens het moment om je in te schrijven voor één of meerdere projecten binnen De Veurse Horsten. Als eerste op de hoogte wanneer de woningtypes online staan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Hoe gaat de toewijzing van de woningen? Toewijzing
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning De Veurse Horsten