Leidschendam-Voorburg in Top 5 meest aantrekkelijke gemeenten

13 juni '23

Goed nieuws! De nieuwste Atlas voor Gemeenten plaatst Leidschendam-Voorburg in de top 5 van beste woonlocaties in Nederland. Leidschendam-Voorburg is niet zomaar een plek. Ja, we zijn lekker dicht bij steden zoals Den Haag, Leiden en Delft (ook allemaal in de top 10 van meest aantrekkelijke gemeenten), maar er is hier zoveel meer. Het is een speciale mix van stedelijke energie en rustige charme die Leidschendam onderscheid. En met De Veurse Horsten maken we het nog een stukje aantrekkelijker.

image alt

De Veurse Horsten combineert het beste van twee werelden

De Veurse Horsten combineert het beste van twee werelden - de buzz van de stad en de kalmte van de natuur. Hier vind je luxe huizen, omgeven door weelderig groen en serene waterpartijen. Ondanks dat Leidschendam-Voorburg (nog) niet in de top 10 scoort op de zogenoemde 'groenblauwe woonaantrekkelijkheid' gaat De Veurse Horsten daar verandering in brengen. Met zijn nadruk op groen en water, zetten we misschien wel de toon voor een toekomstige groene revolutie in de regio.

Droom je van het perfecte huis op een toplocatie, omgeven door natuur? De Veurse Horsten zou zomaar je droom kunnen waarmaken. Neem een kijkje op de pagina woningen en ontdek wat we voor je in petto hebben. Ga jij hier jouw droomhuis vinden?

Bekijk het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod