Ontdek nu virtueel De Waterweide

30 juni '23

Ontdek nu virtueel De Waterweide, het nieuwe en unieke nieuwbouwproject in Leidschendam. Bekijk de 360 graden VR-tour met verschillende beelden vanuit verschillende perspectieven. In de VR-Tour kun je eenvoudig doorklikken naar verschillende beelden en het project vanuit verschillende hoeken bekijken.

Bekijk de VR-Tour

Het project is nog niet gebouwd, maar de beelden geven een mooi beeld van wat je kunt verwachten. In de tour zie je het project vanuit verschillende perspectieven, het water en het groen waar een deel van de woningen zometeen aan grenst. De Oeverwoningen bevinden zich met de tuin direct aan het water. Het woningaanbod in De Waterweide bestaat uit een 2 onder 1 kapvilla en Oeverwoningen.

De VR-tour biedt jou een unieke kans om het nieuwbouwproject te ontdekken, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Bekijk het project op jouw eigen tempo en ontdek de verschillende mogelijkheden die het project te bieden heeft. Met deze VR-tour krijg je alvast een voorproefje van wat komen gaat.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in De Waterweide! Dit is jouw kans om een unieke woning te bemachtigen op een bijzondere locatie. Of je nu op zoek bent naar een ruime 2 onder 1 kapvilla of een luxe Oeverwoningen, in De Waterweide vind je het allemaal.

  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod