De bereikbaarheid van De Boslaan

De villa’s aan De Boslaan bereik je via de Noortheylaan, een mooie landelijke weg met een sloot en bomen erlangs. De toon is gezet, en naarmate je verder rijdt, wordt het alleen maar groener. De 6 villa’s hebben allemaal een oprit met plek voor 2 auto’s. Het is hier gewoon heel fijn thuiskomen. Reis je met het openbaar vervoer? De bus stopt om de hoek aan de Veursestraatweg.

image alt

Je fietst zo naar de winkels

De Boslaan ligt ideaal, want je woont hier precies tussen het historische centrum van Voorschoten en Leidschendam met het prachtige Westfield Mall of the Netherlands. Winkelen of je dagelijkse boodschappen doen, kan dus prima in de buurt. Je fietst in 8 minuten naar zowel Voorschoten als Leidschendam. Pik van al het goede een graantje mee.

image alt

Het beste van twee werelden

Leidschendam ligt ideaal als je graag in de natuur bent en ook van de stad houdt. Want met 20 minuten ben je in Den Haag en Leiden is nog sneller te bereiken. Ook Schiphol en Haarlem zijn maar 40 minuten rijden. Verder zijn er in de buurt talloze landgoederen en laten we de Vliet niet vergeten. Daar wandel of fiets je zo naartoe. Zin in een dagje strand? In slechts 20 minuten ben je bij Wassenaarseslag met de auto.

Wat is er in de buurt te doen? Voorzieningen De Veurse Horsten
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod