Voorzieningen bij De Waterweide

Naar school, de bossen in, een strandwandeling maken, boodschappen doen, uitgebreid shoppen en heerlijk uit eten gaan. Ver hoef je nooit te gaan, want alle voorzieningen vind je in Leidschendam en Voorschoten. Vooral als je graag buiten bent, kun je hier je hart ophalen. Deze plek is gemaakt voor actieve avonturiers die er graag op uittrekken.

image alt

Het wordt je makkelijk gemaakt

Heb je kinderen? Dan zit je goed. Het maakt niet uit welke leeftijd ze hebben, je vindt een passende school. Breng ze weg, doe snel nog even boodschappen bij de supermarkt die op 5 minuten afstand ligt en ga daarna richting de sportschool. Of nog beter, duik de natuur in, al dan niet met een hond. Met zoveel voorzieningen in de buurt is alles gewoon heel makkelijk!

image alt

Als je maar buiten kunt zijn

De natuur verleidt je om te bewegen. Heb je al gelezen hoeveel landgoederen er in de buurt zijn? En wist je dat je met een beetje doorfietsen binnen 30 minuten in de duinen staat? Bovendien ligt de Vliet met leuke strandjes en horecagelegenheden om de hoek. Wat wil je nog meer? Een potje golfen, paardrijden of lekker fietsen, wandelen en mountainbiken. Het kan hier allemaal. Kom vooral eens langs en verken de schoonheid van de plek.

Wat gebeurt er de komende tijd? Planning De Veurse Horsten
Hoe wil je wonen in De Veurse Horsten? Woningaanbod