nieuwbouw leidschendam veurse horsten

Onze visie op De Boslaan

De Veurse Horsten is een uitgestrekt gebied met 3 verschillende deelgebieden die allemaal een eigen sfeer hebben. De Boslaan is geïnspireerd op landschappelijgaageke laantjes in de omgeving, waaraan de villa’s staan. Veel ruimte om de huizen heen, dus heerlijk vrij en toch ook intiem. Want je komt hier alleen als je er woont of iemand bezoekt.

image alt

Kwaliteiten van de omgeving voelbaar tot aan je voordeur

Hoe laten we jou straks de landelijke sfeer van de omgeving het beste beleven? Dat was de vraag die de stedenbouwkundige en architect zichzelf stelden. Het antwoord zie je terug in de ruime kavels en de groene hagen die de overgang tussen privé en openbaar natuurlijk markeren. Maar ook de vele bomen en diverse watertjes dragen bij aan gevoel van landelijk leven.

image alt

Voor iedereen een uniek huis

De villa’s aan De Boslaan zijn geïnspireerd op vrijstaande woningen uit de buurt die langs landschappelijke laantjes staan. Iedereen heeft een eigen oprit en rond het huis is veel ruimte. Echt geen huis is hetzelfde. De steenkleuren, dakpannen en het hout aan de gevel verschillen van kleur. Ook de manier waarop het hout op de gevel bevestigd is, wisselt, en de raamverdeling is steeds anders. Het boslaantje eindigt precies op de as waar de vrijstaande villa’s en De Horst elkaar ontmoeten. Dit punt wordt gemarkeerd door een bijzondere villa die als een poortwachter alles overziet. Deze woning heeft naast een gigantische tuin ook een groot dakterras.

image alt

Als binnen en buiten één worden

Bijzonder aan de villa’s is dat ze eigenlijk geen voor- of achterkant hebben. Overal zijn er grote ramen en aan de lange zijde van de villa zijn 2 paar openslaande deuren bedacht zodat je buiten echt onderdeel van je woning kunt maken. Een fijn detail; de zonligging, die is ideaal!

Wat is er in de buurt te doen? Voorzieningen De Veurse Horsten
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod