Vrijstaande Villa

v.a. € 1.295.000 v.o.n. Nog 2 beschikbaar

Omschrijving

Stel je eens voor; een ruime vrijstaande woning met garage, 4 of 5 slaapkamers én vanuit de achtertuin fantastisch uitzicht over water en/of groen. Zo’n droomhuis vind je in De Veurse Horsten! Aan de Boslaan komen 6 vrijstaande unieke villa’s met een royaal kavel. Opvallend zijn de architectonische details, zoals het fraaie metselwerk en/of stoere gevelbekleding maar ook de vele speelse raampartijen. Nieuwsgierig? Kom mee naar binnen!

Nog 2 beschikbaar

Vrijstaande Villa

v.a.
€ 1.295.000
ca. 216 - 223 m2
5 - 6 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven
image alt

De Boslaan door de ogen van Job en Renzo

Ben jij op zoek naar een exclusieve vrijstaande villa? In De Boslaan komen zes villa's waar je kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte en geniet van luxe en comfort. Hier woon je beschut maar ook met een weids uitzicht. Hoe zijn de woningen en de inrichting van het landschap tot stand gekomen? Architect Job Beerthuizen van Van Manen en landschapsontwerper Renzo Veenstra van RROG lichten het plan toe. Bekijk de video's!

image alt

Energieneutraal wonen

De Vrijstaande Villa's aan De Boslaan worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Dat bespaart een hoop geld.

Alternatief aanbod