De bereikbaarheid van De Waterweide

De Waterweide heeft twee eigen entrees met aan één zijde een wit gekeimde 2 onder 1 kapwoning als landmark. Rijd verder en laat de drukte van de Veursestraatweg ver achter je. Hier woon je buiten en vrij. Auto’s zie je alleen op in de parkeergaard staan, de natuur komt tot aan je voordeur.

image alt

Alle voorzieningen om de hoek

Vanaf De Waterweide fiets of rijd je via de Veursestraatweg zo naar Leidschendam en Voorschoten voor een boodschap, om te shoppen of om lekker een hapje te eten. Het historische centrum van Voorschoten is prachtig en in Westfield Mall of the Nederlands vind je alles wat je dagelijks nodig hebt… en meer. Naar zowel hartje Voorschoten als het nieuwe winkelcentrum van Leidschendam fiets je in ongeveer 8 minuten.

image alt

Strand en stad, je bent er echt zo

Het leuke is dat je vanaf De Waterweide ook met 20 minuten in Den Haag bent. Leiden bereik je nog sneller. En heb je zin in een dagje strand, dan rijd je in 20 minuten naar Wassenaarseslag. En wist je dat Schiphol en Haarlem ook maar 40 minuten rijden is. Is dit één van de beste plekjes van Nederland? We laten het oordeel aan jou.

Wat is er in de buurt te doen? Voorzieningen De Veurse Horsten
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod