Meet & Greet - De Waterweide op 11 november. Groen wonen met lage energielasten

31 oktober '23

Geïnteresseerd in een woning in ons bijzondere project De Waterweide? Op zaterdag 11 november, van 11:00 uur tot 12:30 uur, ben je van harte welkom om de locatie van De Waterweide te ervaren en te bekijken. Kom een kijkje nemen op de locatie en zie aan de hand van een virtual reality tour en de maquette hoe mooi het wonen hier gaat worden.

11 november 2023

Meet & Greet - De Waterweide

Kies toekomstgericht: groen wonen met lage energiekosten. We vertellen je er graag alles over tijdens onze Meet & Greet Aan de hand van de maquette en een virtuele tour nemen we je mee hoe jij straks hier kunt wonen.

image alt

Meld je aan

Ben je van plan de Meet en Greet bij te wonen? Laat het ons dan weten via onderstaand aanmeld formulier. Kom langs wanneer het jou uitkomt, wij staan tussen 11:00 uur en 12:30 uur voor je klaar. 

Schrijf je in voor de Meet & Greet
image alt

Wat kan ik verwachten op de Meet & Greet?

Kom de locatie bekijken en ervaren aan de hand van de maquette en een virtuele tour. Daarnaast staat het projectteam ook klaar om je op de locatie denkbeeldig mee te nemen hoe jij straks kunt wonen als je kiest voor dit duurzame project in de Leidschendam. Hier leef je samen met het landschap en andere leuke mensen zoals jij, het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid.

image alt

Praktische informatie

De locatie is toegankelijk op zaterdag 11 november tussen 11:00 uur en 12:30 uur. We verwelkomen je graag ter hoogte van Veursestraatweg 197 in Leidschendam, hier is de toegang tot het bouwterrein zodat je de locatie kunt bekijken. Er is voldoende plek om de fiets of auto te parkeren. Op de bouwlocatie hebben we faciliteiten om jou (warm en droog) van alle informatie te voorzien over De Waterweide. We vertellen je alles over de energiezuinige maatregelen en bieden je een kijkje in de toekomst met een realistische VR ervaring. Zo bekijk het plan in 360 graden met een VR bril.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Een Oeverwoning kopen in De Waterweide? Zo werkt het!