Kom langs en ontdek de werelden van De Veurse Horsten

7 september '23

Geïnteresseerd in een woning in ons bijzondere project De Waterweide? Op donderdag 21 september, van 16:30 uur tot 18:30 uur, ben je van harte welkom om een wandelroute af te leggen die door het plangebied van De Waterweide loopt. 

21 september 2023

Meet & Greet - De Waterweide

Markeer je agenda voor een exclusieve Meet & Greet met de architect Job Beerthuizen en landschapsarchitect Renzo Veenstra op locatie van het project De Waterweide!

image alt

Meld je aan

Ben je van plan de Meet en Greet bij te wonen? Kom langs wanneer het jou uitkomt, wij staan tussen 16:30 uur en 18:30 uur voor je klaar. Laat het ons dan weten via onderstaand aanmeld formulier.

Schrijf je in voor de Meet & Greet
image alt

Wat kan ik verwachten op de Meet & Greet?

Architect Job Beerthuizen en landschapsarchitect Renzo Veenstra nemen je op de locatie denkbeeldig mee hoe jij straks kunt wonen als je kiest voor dit duurzame project in de Duivenvoordecorridor. Hier leef je samen met het landschap en andere leuke mensen zoals jij, het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid.

image alt

Praktische informatie

De locatie is toegankelijk op donderdag 21 september tussen 16:30 uur en 18:30 uur. Begin je route ter hoogte van Veursestraatweg 197 in Leidschendam, hier is de toegang tot het bouwterrein. Er is voldoende plek om de fiets of auto te parkeren. Je ontvangt een wandelkaart en volgt de aangegeven route langs de verschillende informatie punten.

Sluit de route af met een realistische VR ervaring en bekijk het plan in 360 graden met een VR bril.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Een Oeverwoning kopen in De Waterweide? Zo werkt het!