Website Veurse Horsten uitgebreid

7 februari '23

De verkoop start naar verwachting in de zomer van 2023. Een mooi moment dus om je meer te vertellen over Veurse Horsten. De website hebben we uitgebreid, zodat je je al een beetje kunt verdiepen in het plan. Compleet is de site zeker nog niet. Dat gebeurt de komende tijd. Steeds als wij achter de schermen wat verder zijn, delen we dit met je.

image alt

Wat kun je nu allemaal vinden op de website van Veurse Horsten?

Wil je weten waar Veurse Horsten precies ligt? Of ben je benieuwd naar de sfeer van de verschillende deelgebieden? Ook staat er een globale planning op de site en vertellen we je hoe goed bereikbaar de plek is. Op dit moment geeft de website je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Als dit je aanspreekt, zorg dan dat je op de hoogte blijft. Dat kan door je aan te melden als belangstellende.

image alt

Wat voegen we allemaal nog toe?

Als we exact weten hoe de woningen eruit gaan zien, delen we de nieuwe beelden op de website. Ook kunnen we over een tijdje al wat plattegronden laten zien en vertellen we wat de prijsranges zijn. Zo kom je steeds meer te weten. Als de verkoop start, is de hele website gevuld. Alles wat je moet weten om weloverwogen een keuze te maken, kun je vinden. Kun jij ook niet wachten?

Hoe gaat de toewijzing van de woningen? Toewijzing
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning De Veurse Horsten