Voorzieningen bij De Horst

Je woont heerlijk in De Horst als je van al het goede een graantje mee wilt pikken. De Horst ligt namelijk dicht bij alle voorzieningen van Leidschendam én Voorburg. Naar school gaan, genieten van de bosrijke omgeving, ontspannen tijdens een strandwandeling, boodschappen doen, uitgebreid shoppen of heerlijk uit eten gaan, alles kan in de buurt.

image alt

Waar gaan jouw kinderen straks school?

Ongeacht de leeftijd van je kinderen, er is altijd een passende school te vinden in de buurt van De Horst. Breng ze naar school, doe snel de boodschappen bij de supermarkt op slechts 5 minuten afstand, en ga daarna naar de sportschool. Of beter nog, geniet van de natuur, misschien wel met je viervoeter aan je zijde. Zoveel voorzieningen in de buurt maakt het leven gewoon net wat makkelijker!

image alt

Laat je verleiden door de natuur

De natuur lonkt! Of je nu zin hebt in een potje golf, paardrijden, of gewoon heerlijk fietsen, wandelen en mountainbiken, hier kan het allemaal. Wist je dat er talloze landgoederen in de omgeving zijn? Daarbij ben je binnen 30 minuten bij de duinen en dus ook op het strand. En de Vliet ligt praktisch om de hoek. Hier vind je strandjes en gezellige eetgelegenheden. Ben je hier al eens een rondje gaan wandelen? Doen! Dan weet je precies wat we bedoelen.

Wat gebeurt er de komende tijd? Planning De Veurse Horsten
Hoe wil je wonen in De Veurse Horsten? Woningaanbod