De bereikbaarheid van De Horst

De weg naar De Horst heeft een statig en landelijk karakter. Via de Veursestraatweg rijd je de Northeylaan op die je naar De Horst leidt. Overal zijn slootjes en langs de weg staan veel oude en nieuwe bomen. De Horst heeft een eigen oprijlaan. Je ziet gelijk de statige trap naar de binnentuin. Misschien zit je hier straks wel lekker in het zonnetje. Direct naast de trap zit de entree naar de garage. Deze bevindt zich onder de binnentuin en biedt voor elke bewoner 2 parkeerplaatsen.

image alt

Alle voorzieningen om de hoek

Vanaf De Horst zit je zo in Leidschendam en Voorschoten voor een snelle boodschap, een heerlijke middag shoppen of gewoon om lekker te tafelen. Voorschoten's historische centrum is prachtig en Westfield Mall of the Netherlands heeft echt álles wat je nodig hebt (en meer!). In ongeveer 8 minuten fiets je naar het bruisende hart van Voorschoten of het splinternieuwe winkelwalhalla van Leidschendam. Kortom, De Horst biedt stadse voorzieningen terwijl je wel ultiem landelijk woont.

image alt

Strand en stad, je bent er echt zo

Een vrije dag, voelt misschien straks wel een beetje als vakantie. Want zee en stad heb je binnen handbereik als je in De Horst woont! Met 20 minuten ben je in Den Haag en Leiden is nog sneller te bereiken. Zin in een dagje strand? In slechts 20 minuten ben je bij Wassenaarseslag met de auto. En ook Schiphol en Haarlem zijn maar 40 minuten rijden. Zie jij jezelf hier al wonen?

Wat is er in de buurt te doen? Voorzieningen De Veurse Horsten
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod