Datum start verkoop Buitenplaats de Horst bekend

12 juni '24

Save the date! Op woensdag 19 juni om 15.00 uur start online de verkoop van de woningen van Buitenplaats de Horst. Inschrijven op een van je favoriete woningen kan tot maandag 1 juli 15.00 uur. We vertellen je graag alles over de verkoop van Buitenplaats de Horst.

20 juni 2024

Save The Date: Start verkoop event op donderdag 20 juni

Kom jij langs op donderdag 20 juni tussen 17:30 en 19.30?

Kom jij naar het start verkoop event op donderdag 20 juni?

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Buitenplaats de Horst bieden wij op donderdag 20 juni tussen 17.30 en 19.30 de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Daarnaast is ook de Rabobank aanwezig om financiële vragen te beantwoorden. Het start verkoop event vindt plaats bij het Hof van Duivenvoorde, Laan van Duivenvoorde 1a in Voorschoten. Interesse? Schrijf je dan alvast in.

Meld je aan voor het start verkoop event
image alt

Online je voorkeuren doorgeven

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor Buitenplaats de Horst, door het achterlaten van jouw NAW gegevens bij je favoriete woningtype? Dan krijg je woensdag 19 juni rond 15.00 uur een e-mail dat de verkoop is gestart. Vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumenten zoals de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk onder de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s). Neem op je gemak alles door want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Uiteraard hoef je de mail niet af te wachten. Je kunt ook rond 15.00 direct inloggen in je persoonlijk account en je inschrijven. Nog geen persoonlijk account? Maak deze dan snel aan!

Tijdens de inschrijfperiode kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Inschrijven kan tot maandag 1 juli 15.00 uur.

Bekijk het woningaanbod

Woning specifieke informatie

In de periode tot start verkoop komt er meer informatie beschikbaar. Op dit moment worden de definitieve verkoopdocumenten afgerond. Uiterlijk woensdag 19 juni om 15:00 vind je ook alle verkoopdocumenten op de website en in jouw Mijn Eigen Huis-account. Zo kun je precies zien hoe jouw favoriete woning eruit ziet, waar deze ligt en hoeveel deze gaat kosten.

image alt

Doe een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Toewijzing

Je kunt je inschrijven tot en met maandag 1 juli 15.00 uur. Op dinsdag 2 juli, laten we je voor het einde van de dag per e-mail weten of je een woning toegewezen hebt gekregen. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

image alt

Optie bevestigen

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je om circa 15.00 uur een e-mail en zie je dat ook in jouw winkelwagentje in je persoonlijke account. Vervolgens heb je 48 uur de tijd om je optie te annuleren of te bevestigen in jouw persoonlijke account. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerste reservekandidaat, dan nemen we direct contact met jou op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Afspraak maken of online kopen

Heb je jouw optie geaccepteerd? Dan heb je de keuze om een afspraak te maken bij de makelaar of om direct online je woning te kopen. Wil je eerst een verkoopgesprek met de makelaar? Klik dan op de button 'afspraak maken' en kies een dag en een dagdeel. De makelaar neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Na dit verkoopgesprek kan je in je persoonlijke account aangeven of je overgaat tot aankoop van de woning of dat je de optie alsnog wilt annuleren. Wil je overgaan tot aankoop? Dan kan je er voor kiezen om de contracten online te tekenen door op de button 'online kopen' te klikken. Wil je liever bij de makelaar op kantoor je handtekening zetten? Klik dan op de button 'tekenafspraak'. Vervolgens belt de makelaar je voor het maken van de tekenafspraak bij hun op kantoor. Kies je na het bevestigen van je optie meteen voor 'online kopen' dan ontvang je jouw koopcontract binnen 5 werkdagen via de mail en teken je vanaf de bank zonder tussenkomst van de makelaar. Je doet dit met IDIN (een dienst van de bank waarmee je je als consument bij andere organisaties vertrouwd en veilig kan identificeren).

Lees meer over een woning kopen
Bekijk het laatste nieuws Meer nieuws
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod