De interieurimpressies zijn gereed

8 maart '24

Eerder lieten we je al de eerste exterieurimpressies van de woningen zien. Wellicht ben je al enthousiast geworden van deze impressies en ben je ook benieuwd naar wat er binnen in de woning allemaal mogelijk is. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we ook een aantal impressies laten maken van het interieur. Kijk je mee?

image alt

Ultiem landelijk wonen

Met deze beelden krijg je een goede indruk van de riante ruimte die je hebt in de woonkamers en het fantastische uitzicht vanaf je terras. Op de pagina woningen kun je per woningtype de betreffende interieurimpressie bekijken en je laten inspireren voor de inrichting van jouw favoriete woningtype! Belangrijk om te weten is dat er bij de interieurimpressies gebruik is gemaakt van enkele meerwerkopties en eigen aanpassingen. Dit om een mooi beeld te geven van de mogelijkheden.

Bekijk de woningen
image alt

Start Verkoop

Heb jij interesse in een woning, dan ben je vast benieuwd naar de start verkoop datum. Op dit moment werken we toe naar een start verkoop aan het einde van het tweede kwartaal van 2024. Heb jij je NAW-gegevens al achter gelaten bij jouw favoriete woningtype? Dan houden we jou per mail op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod