De Veurse Horsten wordt nog mooier! Buitenplaats de Horst komt eraan.

2 februari '24

Nu de verkoop van De Waterweide en De Boslaan in volle gang is, is het tijd om je meer te vertellen over Buitenplaats de Horst. Buitenplaats de Horst ligt midden in de natuur en biedt een fantastische combinatie van ultiem vrij wonen en een geborgen gevoel. De woningen zijn groot en zeker niet alledaags. Wie hier woont, heeft echt iets bijzonders in handen.

image alt

Kom dichterbij en laat je verrassen

Van veraf zie je een statig landgoed midden in de natuur. Dat kan kloppen, want het ontwerp is geïnspireerd op de oude buitenplaats Noorthey. Kom je dichterbij, dan ontdek je dat het gebouw bestaat uit 36 riante woningen. De kleinste woning telt al 138 m2 en het grootste is maar liefst 233 m2. Altijd heb je een grote tuin en/of terras! Kortom, een plek die heel geschikt is om met z'n tweeën of een gezin te wonen.

image alt

Dat is wel een heel vrij uitzicht

Buitenplaats de Horst richt zich op het veenweide landschap. En daar geniet je van, zowel als je buiten bent als wanneer je binnen zit. De enorme ramen en verhoogde ligging zorgen voor een panoramisch uitzicht. Ontwaak tegelijkertijd met de natuur op je terras: vogels fluiten, dauw op het gras en de eerste zonnestraal. Veel landelijker dan dit wordt het niet. In het hart van het plan komt een binnentuin, een groene oase waar je beschut en rustig zit.

Bekijk de woningtypes
image alt

Eerste blik op jouw droomhuis en de planning

Bij alle woningtypes hebben we ingerichte plattegronden toegevoegd. Maar dat is niet het enige, we kunnen jou ook de eerste, definitieve, impressies laten zien! Ook kunnen we jou meer vertellen over het verwachte start verkoop moment. Achter de schermen werken we hard aan de uitwerking van alle documentatie voor de start verkoop. Als alles volgens planning loopt dan kunnen we in mei in verkoop met Buitenplaats de Horst. 

Kom nu in actie

Wordt dit jouw eigen buitenplaats en wil jij midden in de natuur wonen met de stad lekker dichtbij? Houd je mail in de gaten en als je je nog niet hebt ingeschreven als belangstellende dan kan dit eenvoudig door jouw voorkeur achter te laten op een van de woningtypes van Buitenplaats de Horst. We gaan de komende maanden steeds meer bekendmaken over Buitenplaats de Horst.

Hoe gaat de toewijzing van de woningen? Toewijzing
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod