Kom langs op de locatie van Buitenplaats de Horst en de Boslaan op zaterdag 13 juli

9 juli '24

Het kopen van een woning is een belangrijke en grote beslissing die je niet zomaar neemt en die keuze maken voor een woning die nog gebouwd moet worden is misschien nog wel een stukje moeilijker. Maar geen zorgen, wij zetten alles in om te zorgen dat jij deze beslissing goed kunt maken. Kom langs op de locatie van Buitenplaats de Horst en de Boslaan en laat je verleiden door deze prachtige projecten.

Bekijk de locatie van Buitenplaats de Horst en de Boslaan

Kom jij langs op zaterdag 13 juli? Wij hebben op de locatie van Buitenplaats de Horst (nabij de locatie van De Boslaan) een info-keet geplaatst waarin wij jou graag ontvangen. Een van de makelaars verwelkomt jou graag om meer te vertellen over het wonen in de Boslaan en Buitenplaats de Horst. En nog belangrijker, jou de locatie van de woningen te laten zien. 

De makelaar is aanwezig van 10.00 tot 11.00. Lukt het jou niet op deze dag om langs te komen, maar wil je wel graag de locatie komen bekijken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak op 088 712 26 47.

De Route

De keet staat ter hoogte van de Noortheylaan 21. Wanneer je Noortheylaan 21, Leidschendam invoert in jouw navigatie kom je op de juiste plaats uit. De route zal ook zijn voorzien van bewegwijzeringsbordjes. 

mao
map
infokeet
Bekijk het laatste nieuws Meer nieuws
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod