Penthouse Type G uitgelicht

20 maart '24

Wonen in een woning Type G betekent wonen met uitzicht! En dat is in de prachtige omgeving van Buitenplaats de Horst natuurlijk alles wat je wil. Er komen er van dit type met zo’n 140 m2 woonplezier en twee eigen parkeerplaatsen maar twee beschikbaar. Je vindt dit duo op de vierde etage, op de hoeken aan de achterzijde van het carré. Dit betekent een patio op het zuidwesten, maar natuurlijk nog heel veel meer. Wat precies, dat lees je hier.

image alt

Een kookeiland met bar

Nadat je de auto in de garage onder de binnentuin parkeert, pak je daar de lift. Je deelt deze enkel met de benedenburen, maar natuurlijk biedt jouw sleutel alleen toegang tot je eigen woning (en andersom). Eenmaal op de vierde etage stap je direct het royale, open woongedeelte binnen. Alles is met elkaar verbonden, maar dankzij de ruime opzet heb je toch verschillende ‘hoekjes’. Zo is de keuken voorzien van een kookeiland met bar, waar je gezellig met elkaar of je gasten kunt borrelen, en ga je na een lange dag met de beentjes omhoog in de zithoek. Nog meer luxe? Dat vind je in de masterbedroom met badkamer ensuite, de tweede badkamer en twee andere slaapkamers. Waarvan er natuurlijk ook één in te richten is als werkruimte.

Nieuwbouw de Horst plattegrond Penthouse
image alt

Proef het buitenleven

Binnen geniet je dankzij de vele ramen rondom al volop van buiten, maar de patio maakt het plaatje compleet. Deze bevindt zich aan de buitenzijde én boven in het carré, wat zorgt voor unieke vergezichten zoals je deze in geen andere woning vindt. Ook is de ligging op het zuidwesten natuurlijk perfect. Zin in gezelligheid of net een ander stukje groen? Dan ben je uiteraard welkom in de binnentuin, waar je de buren ontmoet en de allerkleinsten veilig buitenspelen. Goed om te weten: een van de twee liften is straks ook bedoeld voor mindervaliden die vanuit de parking naar de binnentuin willen.

image alt

Geen auto's, heel veel natuur

In Buitenplaats de Horst leef je in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dit ervaar je in het weiland om het gebouw heen, maar ook in het gemeenschappelijke groene hart dat al volledig wordt ingericht. Op de vve-kosten na vraagt dit van jou verder niets aan onderhoud. En veel landelijker dan dit wordt het niet, zeker gezien je hier geen enkele auto ziet staan of rijden. Als je aankomt, draai je via de oprijlaan namelijk zo de afgesloten parking - met laadpalen en plek voor de afvalcontainers - onder de binnentuin in. Zo blijven de weidse uitzichten door de grote raampartijen op hun allermooist!

Meer nieuws lezen? Ga naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod