Poortwoning Type A uitgelicht

20 maart '24

In Buitenplaats de Horst woon je straks in het groen en op een unieke plek. Zeker in deze Poortwoning type A, die zich direct naast de trap naar de binnentuin bevinden. Dit vierlaagse duo, dat samen de entree ‘bewaakt’, heeft maar aan één zijde buren en maar liefst 190 m2 aan woonoppervlakte; mede dankzij de royale breedte van circa 6,5 meter. Verder beschikt dit tweetal over een dakterras, een privégedeelte in De Hoftuin én twee eigen parkeerplaatsen in de garage, die je onder de woning binnenrijdt. Ontdek snel meer!

image alt

Echte showstoppers

Wanneer je deze buitenplaats in het groen nadert, vallen deze twee woningen direct op. De gevels springen net wat naar voren ten opzichte van de andere woningen, waardoor ze haast aandoen als twee poortwachters. Deze statuur is ook binnenshuis aanwezig. Zo zijn er vier riante slaapkamers en is het leefgedeelte van zeker 55 m2 heerlijk licht en ruim. Aan de voorzijde heb je altijd zicht op de prachtige Boslaan en de groene toegangsweg, waar de open keuken toegang biedt tot de binnentuin. Helemaal beneden is nog een berging met genoeg plek voor de fietsen, ideaal!

Nieuwbouw De Horst kelder
Nieuwbouw De Horst begane grond
Nieuwbouw De Horst eerste verdieping
Nieuwbouw De Horst tweede verdieping
image alt

Het ultieme buitenleven

In zo’n natuurrijke omgeving ben je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk buiten. Gelukkig staan deze twee woningen hiervoor garant. Zo heb je niet alleen toegang tot de gezamenlijke binnentuin in het hart van Buitenplaats de Horst, maar ook een privégedeelte waar je heerlijk neerstrijkt op je eigen terras. Gezien dit op het zuidwesten ligt, pak je hier ‘s zomers de hele middag en avond zon! En to top it off: de poortwoningen genieten daarbij van een dakterras op de tweede etage, óók op het zuidwesten.

image alt

Geen auto's, heel veel natuur

In Buitenplaats de Horst leef je in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dit ervaar je in het weiland om het gebouw heen, maar ook in het gemeenschappelijke groene hart dat al volledig wordt ingericht. Het onderhoud van al dat groen hoef je niet zelf te doen want dat wordt goed geregeld in de VvE. En veel landelijker dan dit wordt het niet, zeker gezien je hier nauwelijks auto’s ziet staan of rijden. Als je aankomt, draai je via de oprijlaan namelijk zo de afgesloten parking - met voorbereiding voor laadpalen en plek voor de afvalcontainers - onder de binnentuin in. Zo blijven de weidse uitzichten door de grote raampartijen op hun allermooist!

Meer nieuws lezen? Ga naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod