Terraswoning Type B uitgelicht

7 mei '24

Bijzonder wonen te midden van, en met uitzicht op de natuur. Buitenplaats de Horst maakt het waar. Vlak naast de entree naar het hart van het carré vind je de twee woningen Type B. Dit duo heeft aan de voorkant een ruim privéterras met zicht op de Boslaan en het groen, waar de leefkeuken grenst aan de gemeenschappelijke binnentuin. Hier stap je via de openslaande deuren zo naar buiten. Benieuwd wat dit tweetal met 155 m2 aan woonplezier en een eigen parkeerplaats nog meer te bieden heeft?

image alt

Groen voor én achter

Wanneer je het gebouw via de oprijlaan nadert, springen deze twee woningen met de grote buitenruimte direct in het oog. Je ziet het meteen voor je: je gooit de schuifpui open en loopt het trappetje af naar het terras dat net wat lager ligt dan het huis. En dan in alle rust en privacy genieten van een borrel, kop koffie of ‘gewoon even niets’. Je hebt hier altijd fantastisch zicht over de natuur en ruimt de kussens na een terras-sessie handig op in de opbergbox. De binnentuin aan de achterzijde maakt het compleet, want zo woon je hier echt letterlijk omarmd door de natuur. Beter kan niet!

Nieuwbouw De Horst kelder
Nieuwbouw De Horst begane grond
Nieuwbouw De Horst eerste verdieping
Nieuwbouw De Horst tweede verdieping
image alt

Lekker brede living

Ook binnen haal je je hart op. Misschien is dit tweetal qua woonoppervlakte het ‘kleinste’ van het stel, maar de 155 m2 biedt genoeg leefruimte voor het hele gezin. De vier etages beschikken over vier slaapkamers, een luxe badkamer, open woonkeuken en living van bijna 7,5 (!) meter breed. Voldoende plek dus voor die giga loungebank. Naast het toilet en de berging met plek voor de fietsen, hebben deze woningen helemaal beneden nog een extra kamer. Je kunt deze perfect gebruiken als hobbyruimte of homegym. Heb jij al ideeën?

image alt

Geen auto's, heel veel natuur

In Buitenplaats de Horst leef je in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dit ervaar je in het weiland om het gebouw heen, maar ook in het gemeenschappelijke groene hart dat al volledig wordt ingericht. Op de vve-kosten na vraagt dit van jou verder niets aan onderhoud. En veel landelijker dan dit wordt het niet, zeker gezien je hier geen enkele auto ziet staan of rijden. Als je aankomt, draai je via de oprijlaan namelijk zo de afgesloten parking onder de binnentuin in. Zo blijven de weidse uitzichten door de grote raampartijen op hun allermooist!

Meer nieuws lezen? Ga naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod