Terraswoning type C uitgelicht

23 mei '24

Ruim 230 m2 woonplezier omarmd door een gigantisch privéterras aan het groen. Ja, de hoekwoningen Type C in Buitenplaats de Horst geven wonen een nieuwe betekenis. Het gebouw huisvest er van dit woningtype maar twee, pronkend op de hoeken aan de voorzijde van het carré. Van een split-level woonkamer tot twee eigen parkeerplaatsen, twee badkamers en vier slaapkamers, hier ben je straks de koning te rijk! We geven je vast een voorproefje.

image alt

Licht, ruimte en uitzicht

Met zoveel vierkante meter is er uiteraard ruimte genoeg voor het hele gezin. Naast de berging met plek voor de fietsen helemaal beneden, beschikken deze woningen over een open leefkeuken, vier slaapkamers van gemiddeld 20 m2, drie aparte toiletten en twee luxe badkamers - waarvan één met ligbad. De originele split-level leefruimte heeft een extra hoog plafond van bijna 3,80 (!) meter, dat de verbinding met de omliggende natuur verder versterkt. Via de plafondhoge glazen puien kijk je hier prachtig naar buiten. Wat een uitzicht!

Nieuwbouw De Horst kelder
Nieuwbouw De Horst begane grond
Nieuwbouw De Horst eerste verdieping
Nieuwbouw De Horst tweede verdieping
image alt

Buitenleven in optima forma

Wonen in de natuur is natuurlijk nog beter met een eigen buitenruimte. Daarom geniet dit duo ook van een privéterras. En niet zomaar een. Net als de woning is het terras royaal - zo’n 95 m2 - en het loopt helemaal rondom. Zo heb je een gedeelte op het noordwesten en -oosten en de andere hoek op het noord- en zuidoosten. Waar je ook zit, een fantastisch uitzicht en zonnetje gegarandeerd. Ideaal zijn de drie opbergkisten om alle spullen in op te ruimen. Zin in een plekje in de namiddagzon of een praatje met de buren? Dan ben je uiteraard welkom in de binnentuin die je via de deur aan de achterzijde bereikt.

image alt

Geen auto's, heel veel natuur

In Buitenplaats de Horst leef je in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dit ervaar je in het weiland om het gebouw heen, maar ook in het gemeenschappelijke groene hart dat al volledig wordt ingericht. Op de vve-kosten na vraagt dit van jou verder niets aan onderhoud. En veel landelijker dan dit wordt het niet, zeker gezien je hier geen enkele auto ziet staan of rijden. Als je aankomt, draai je via de oprijlaan namelijk zo de afgesloten parking onder de binnentuin in. Zo blijven de weidse uitzichten door de grote raampartijen op hun allermooist!

Meer nieuws lezen? Ga naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod