Terraswoning Type D uitgelicht

22 maart '24

In Buitenplaats De Horst komen duurzaamheid, natuur en modern comfort samen. Hier groet je de buren, maar trek je je ook in alle rust terug in je fijne woning. Of, als een van de woningen Type D straks jouw thuis is, op het privéterras. Alle 24 beschikken ze namelijk over een eigen buitenruimte aan de voorzijde, dat een fraai uitzicht biedt over de omgeving. Maar ook binnen haal je je hart op. Van 184 m2 woonplezier tot een split-level leefruimte en twee eigen parkeerplaatsen in de parking, hier is het leven straks heerlijk! Ontdek snel meer.

image alt

Maximaal buitenleven, fraai uitzicht

De woningen liggen verspreid over drie zijden van het carré. Naast het eigen terras dat elke woning geniet, hebben de woningen type D1 ook een privégedeelte in de gemeenschappelijke binnentuin. Dubbelop genieten dus. De zonligging van beide buitenruimtes verschilt uiteraard per zijde. Zo zijn er woningen met een privégedeelte in de binnentuin op het noordwesten en een eigen terras op het zuidoosten. Het rijtje aan de overkant heeft ze precies andersom. De derde zijde heeft een noordoostelijk gelegen privégedeelte in het hart van het carré, waar het eigen terras op het zuidwesten ligt. Hoe dan ook geniet je in alle rust van het buitenleven en - uiteraard - het fraaie uitzicht. Klaar met loungen? Dan ruim je de spullen gemakkelijk op in de opbergbox.

Nieuwbouw De Horst kelder
Nieuwbouw De Horst begane grond D1
Nieuwbouw de Horst begane grond type D2
Nieuwbouw De Horst eerste verdieping
Nieuwbouw De Horst tweede verdieping
image alt

184 m2 woonplezier

Een fijn buiten is ideaal, maar een prettig thuis is minstens zo belangrijk. Gelukkig laten deze woningen ook hier niets te wensen over. Met 184 m2 aan woonoppervlakte, vier etages én vier grote slaapkamers is er echt ruimte voor alles en iedereen. Helemaal beneden, waar je de auto parkeert en de woning binnenkomt, is een handige berging met plek voor de fietsen. Op de begane grond vind je het 58 m2 grote split-level leefgedeelte, dat lekker licht is en dus van extra hoogte geniet. Het plafond is bijna 3,75 meter hoog, net als de ramen, deuren en/of pui! Zo kijk je vanuit elke hoek in de kamer prachtig uit op het groen. Wat wordt jouw favoriete spot?

image alt

Geen auto's, heel veel natuur

In Buitenplaats de Horst leef je in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dit ervaar je in het weiland om het gebouw heen, maar ook in het gemeenschappelijke groene hart dat al volledig wordt ingericht. Op de vve-kosten na vraagt dit van jou verder niets aan onderhoud. En veel landelijker dan dit wordt het niet, zeker gezien je hier geen enkele auto ziet staan of rijden. Als je aankomt, draai je via de oprijlaan namelijk zo de afgesloten parking - met laadpalen en plek voor de afvalcontainers - onder de binnentuin in. Zo blijven de weidse uitzichten door de grote raampartijen op hun allermooist!

Meer nieuws lezen? Ga naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod