Terraswoning Type E uitgelicht

20 juni '24

Wie graag groot en groen woont, zit met een woning Type E in Buitenplaats de Horst goed. Je vindt er hiervan maar twee, gelegen op de hoeken aan de achterzijde van het carré. Beiden zijn flink van formaat, maar liefst 195 m2! En ook aan een royaal privéterras ontbreekt het niet. Deze buitenruimte van ca. 100 m2 omarmt de woning en biedt fantastisch zicht op de omgeving. Maar dit unieke tweetal heeft nog heel veel meer in petto. Benieuwd? Lees snel verder.

image alt

Een terras in het groen

Wonen in het groen is natuurlijk het allerbest met een eigen buitenruimte. Daarom genieten deze woningen van een privéterras. En niet zomaar een. Dit type heeft het grootste terras van allemaal, dat helemaal rondom loopt en qua zonuren ook nog eens perfect ligt: op het zuidoosten/zuidwesten of het noordwesten/zuidwesten. Hier vind je dus op elk moment van de dag een lekker plekje om neer te strijken, altijd met een fraai uitzicht over de omgeving. En na een loungesessie ruim je de spullen weer gemakkelijk op in de opbergbox. Om het plaatje compleet te maken vind je aan de achterzijde nog een deur naar de binnentuin, waar je gezellig samenkomt met de buren. Uiteraard alleen wanneer jij dat wil.

Nieuwbouw De Horst kelder
Nieuwbouw De Horst begane grond
e bg
Nieuwbouw de Horst verdieping
image alt

Een diepe, hoge split-level living

Met 195 m2 woonplezier blijft er ook binnen niets te wensen over. De woningen hebben drie ruime etages en delen de lift vanuit de parkeergarage enkel met de bovenburen. Op de bovenste etages vind je drie slaapkamers, waarvan één met walk-in closet, twee badkamers en een apart toilet. Allemaal voorzien van luxe tegelwerk en sanitair. Ook het split-level woongedeelte is om meerdere redenen bijzonder. Zo is deze ruimte 13 (!) meter diep en 65 m2 groot en zijn de plafonds prachtig hoog: zo’n 3,75 meter. Met de pui en plafondhoge ramen aan weerszijden van het huis leef je hier echt één met de natuur. Zie jij het al voor je?

image alt

Geen auto's, heel veel natuur

In Buitenplaats de Horst leef je in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dit ervaar je in het weiland om het gebouw heen, maar ook in het gemeenschappelijke groene hart dat al volledig wordt ingericht. Op de vve-kosten na vraagt dit van jou verder niets aan onderhoud. En veel landelijker dan dit wordt het niet, zeker gezien je hier geen enkele auto ziet staan of rijden. Als je aankomt, draai je via de oprijlaan namelijk zo de afgesloten parking onder de binnentuin in. Zo blijven de weidse uitzichten door de grote raampartijen op hun allermooist!

Meer nieuws lezen? Ga naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod