Terraswoning type F uitgelicht

19 maart '24

Indrukwekkend uitzicht, een split-level leefruimte en plek voor het hele gezin? De twee woningen Type F in Buitenplaats de Horst hebben het allemaal. Het tweetal ligt aan de achterzijde van het carré, direct naast de woningen op beide hoeken. Ze zijn een stuk breder dan de buurman (namelijk 7 meter!) en beschikken daarom over een lekker terras, dat ook nog eens uitkijkt op het groen. Benieuwd hoe dat eruitziet? Ontdek snel meer.

image alt

Verbonden met de natuur

Via de parking onder de binnentuin (met twee eigen parkeerplekken) loop je de woningen binnen. Hier vind je een van de twee toiletten en een handige berging met plek voor de fietsen. Op de bovenste etage bevinden zich drie slaapkamers, het tweede toilet en een badkamer, voorzien van luxe tegelwerk en sanitair. Maar het pronkstuk van dit duo is toch wel het split-level woongedeelte van 60 m2 met een hoger gelegen open keuken en een living die grenst aan het terras. Naast dat de woonkamer lekker breed is, is het met 3,75 meter dus ook prachtig hoog. Dit straalt luxe uit en zorgt - mede dankzij de plafondhoge ramen en pui - voor een optimale verbinding met de natuur.

Nieuwbouw De Horst kelder
Nieuwbouw De Horst begane grond
Nieuwbouw de Horst verdieping
image alt

Een groot privé-terras

Het moge duidelijk zijn: deze woningen staan garant voor een lekker leven. Want naast de luxe indeling binnen, geniet je hier optimaal van de prachtige, natuurrijke omgeving. Het privéterras is 32 m2 groot, kijkt uit op het groen en ligt op het zuidwesten. Perfect, want zo pak je na een drukke werkdag altijd nog wat zonnestralen mee. Valt de schemering? Dan ruim je de kussens weer gemakkelijk op in de opbergbox. En als kers op de taart maak je naar hartenlust gebruik van de binnentuin, waar je de buren ontmoet en de allerkleinsten veilig buitenspelen. Hier wil je nooit meer weg!

image alt

Geen auto’s, heel veel natuur

In Buitenplaats de Horst leef je in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dit ervaar je in het weiland om het gebouw heen, maar ook in het gemeenschappelijke groene hart dat al volledig wordt ingericht. Op de vve-kosten na vraagt dit van jou verder niets aan onderhoud. En veel landelijker dan dit wordt het niet, zeker gezien je hier geen enkele auto ziet staan of rijden. Als je aankomt, draai je via de oprijlaan namelijk zo de afgesloten parking - met laadpalen en plek voor de afvalcontainers - onder de binnentuin in. Zo blijven de weidse uitzichten door de grote raampartijen op hun allermooist!  

Meer nieuws lezen? Ga naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod