De Horst

De Horst is in voorbereiding

Veurse Horsten, weids wonen waar rust en groen elkaar ontmoeten

Bloemen plukken in de weide, kikkers spotten langs de waterkant, wandelen door het groen en uitkijken over het landschap. Hier leef je het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dat gevoel geeft De Veurse Horsten je. Alsof je op vakantie bent, maar dan thuis waar alles net een beetje beter is. Verken de werelden van De Veurse Horsten en laat je verleiden door het ultieme buitenleven.

image alt

Wat een plek!

De Veurse Horsten komt tussen de boerderijen en landgoederen in de Duivenvoordecorridor. Ben je bekend in dit deel van Leidschendam en Voorschoten? Wandel dan in gedachten naar de Gamma aan de Veursestraatweg en bedenk dat dit gebied wordt teruggegeven aan de natuur. Asfalt en bestrating maken plaats voor water en weiland en in die setting komen 2 ultiem rustige woonwerelden. Zin in gezelligheid? Dan fiets je zo naar Voorschoten, Leidschendam, Den Haag of Leiden.

image alt

Benieuwd naar wonen in de Veurse Horsten?

Veurse Horsten is een uitgestrekt gebied met ongeveer 68 woningen verdeeld over de Boslaan, Horst en Waterweide. Alle deelgebieden hebben hun eigen sfeer door de architectuur, hoe je uitkijkt en het type woning. Er komen geweldige terraswoningen in Horst, waterwoningen in Waterweide en exclusieve vrijstaande woningen aan de Boslaan. Benieuwd naar de verschillende deelgebieden?

Bekijk het woningaanbod
image alt

Zie je jezelf wonen in Veurse Horsten?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over het plan en de woningen. Als je niks wilt missen, schrijf je dan onder aan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je per e-mail het laatste nieuws over de Veurse Horsten.

Wanneer start de verkoop? Planning De Veurse Horsten
Hoe wil je wonen? Woningaanbod