Oeverwoning #003

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een leuke eengezinswoning waarin je woont omringd door groen en dicht bij een speelweide voor de kids? Dan is een Oeverwoning in De Waterweide precies wat jullie zoeken! De rijtjes met waterwoningen, maximaal 6, hebben allemaal een woningbrede dakkapel zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Aan ruimte geen gebrek. En wat dacht je van dat fantastisch terras op het zuidwesten aan het water! Verder heb je samen met je buren ook nog eens een tuin zo groot als een voetbalveld.

In aanbouw / bewoond

Oeverwoning #003

ca. 147 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 47 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Waterweide in beeld

Groen wonen aan het water? Dat kan in De Waterweide! Hier grenst je terras aan het water en heb je aan ruimte geen gebrek. Wat maakt de woningen bijzonder? En hoe wordt het openbaar gebied ingericht? Architect Job Beerthuizen van Van Manen en landschapsontwerper Renzo Veenstra van RROG lichten het plan toe. Bekijk de video

image alt

Energieneutraal wonen

De Oeverwoningen in De Waterweide worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen op jouw energierekening? Bereken het eenvoudig zelf.