Nieuwbouw Leidschendam

Leidschendam heeft de laatste paar jaren een transformatie ondergaan. Het gehele centrum is vernieuwd, er is een nieuwe mall en de stad is recent verrijkt met heel veel nieuwbouwwoningen. Af is Leidschendam zeker niet. Er is een aantal heel mooie plekjes vrij voor mensen die van de stad houden, maar wel rust willen in en rondom huis. De Veurse Horsten tussen Leidschendam en Voorschoten is zo’n plan.

Wat je van Leidschendam moet weten

Leidschendam ligt naast Voorburg, vlak bij Den Haag. Wie hier woont, leeft in een eigen stad en lift ondertussen mee met alles wat Den Haag te bieden heeft. Het fijne aan Leidschendam is dat je omringd wordt door polders en landgoederen en dan is er nog de Vliet. Echt van alles te zien te doen. Ook als je van het strand houdt, is Leidschendam een fijne plek om te wonen. Overweeg je Leidschendam als woonlocatie, laat dan ook je licht eens schijnen op Veurse Horsten. Een nieuwbouwplan dat nergens mee te vergelijken is.

image alt

Leidschendam is nieuw en compleet

De grote hoeveelheid nieuwbouwwoningen die de afgelopen jaren gebouwd is, heeft het bewonersaantal van Leidschendam verrijkt. De voorzieningen in Leidschendam zijn hierop afgestemd. Het winkelcentrum met Westfield Mall is geheel overdekt en biedt een heel compleet aanbod van winkels, horeca en vrijetijdsbesteding.

image alt

Leuk om te doen in Leidschendam

Leidschendam heeft ook een bioscoop en een theater. En als je zin hebt om lekker te eten is een goed restaurant snel gevonden. Er is echt veel keuze. Net iets achter het winkelcentrum ligt het Zijdepark en sportpark Duivesteyn. Verken Leidschendam en ontdek of dit de plek is waar je wilt wonen.

Wat is de planning van De Veurse Horsten? Planning bekijken
Ook wonen in Leidschendam? Bekijk de nieuwbouwwoningen