Wonen in de Veurse Horsten

Wil jij wonen in een groene woonomgeving. Waar je bloemen plukt in de weide, kikkers spot langs de waterkant, wandelt door het groen en uitkijkt over het landschap? Dan ben je in De Veurse Horsten op het juiste adres. Benieuwd of er een geschikt woningtype voor jou tussenzit? Lees dan snel verder.

image alt

Buitenplaats de Horst

Dit prachtige gebouw in carrévorm ligt midden in het weiland en bestaat uit 36 woningen. In het hart van het carré komt een prachtige, groene binnentuin. Buitenplaats de Horst biedt bewoners de perfecte combinatie van rust en levendigheid. Geniet van het uitzicht op jouw terras of ontmoet je buren in de aangelegde binnentuin.

Bekijk de woningtypes van Buitenplaats de Horst
image alt

De Boslaan

In het deelgebied Boslaan komen zes exclusieve vrijstaande villa's. Deze villa's zijn ontworpen met oog voor detail. Hier woon je omgeven door groen, heerlijk rustig en in alle vrijheid. Want de kavels zijn riant en bieden volop privacy. Aantrekkelijk? Lees snel verder.

Bekijk de Vrijstaande Villa van De Boslaan
image alt

De Waterweide

De Waterweide is een idyllische plek in het groen, grenzend aan het water. Hier worden 26 Oeverwoningen gebouwd waarvan de achtertuin direct aan het water ligt. Naast de Oeverwoningen komt hier ook een exclusieve 2 onder 1 kapvilla. Een ideale plek om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Bekijk De Waterweide
Hoe gaat de toewijzing van de woningen? Toewijzing
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod