Nieuwbouw Voorschoten

Voorschoten is een populaire plek om te wonen als je een thuis zoekt dicht bij diverse grote steden. De plaats ligt dicht bij Leiden en heeft het chique Wassenaar als gewaarde buurtplaats. Wie in Voorschoten woont heeft geluk, want er is veel te doen in de omgeving, zowel op recreatief gebied als cultureel en culinair vlak. Woon je straks wellicht in De Veurse Horsten, dan pak je van al dit goed gemakkelijk een graantje mee.

image alt

Leuk Voorschoten

Als je in Voorschoten woont, is het mooie Vlietland altijd dichtbij. Daar vind je een strandje, aquapretpark, spartelvijver voor de kleinsten én restaurant. Langs het Vlietland en de Vliet is het fantastisch fietsen. Op een mooie dag fiets je van Voorschoten in zo’n 20 minuten naar Leiden.

Handig Voorschoten

Langs de Schoolstraat en sfeervolle Voorstraat in Voorschoten zijn de meeste winkels en voorzieningen te vinden. Het leuke is dat je hier naast de landelijk bekende supermarkten ook veel lokale ondernemers ziet. Kleine boetiekjes en speciaalzaken en de nodige voorzieningen als een tandarts en huisarts wisselen elkaar af.

image alt

Lekker Voorschoten

Als je het aantal restaurants afzet tegen de oppervlakte van de plaats en het aantal inwoners heeft Voorschoten verhoudingsgewijs veel horeca. En dat is over het algemeen genomen ook nog eens heel goede horeca die vaak gevestigd is op de mooiste plekjes of in karakteristieke panden.

Blijf op de hoogte!

Lijkt het je wat om in Voorschoten te wonen? Binnenkort start de verkoop van Veurse Horsten. Deze bijzondere nieuwe wijk heeft door ruimte en opzet een heel landelijk karakter. Je woont echt buiten, met Voorschoten om de hoek. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte over De Veurse Horsten.

Wat is de planning van De Veurse Horsten? Planning bekijken
Ook wonen in Leidschendam? Bekijk de nieuwbouwwoningen