Rondom Veurse Horsten is van alles te doen

Even een boodschap doen, gezellig uit eten en op stap met de kinderen. Je hoeft het niet ver te zoeken. De winkelcentra liggen op zo’n 8 minuten fietsafstand en in de directe omgeving zijn allerlei leuke plekken om culinair in de watten gelegd te worden. Maar het allerleukst is misschien wel de veelheid aan recreatiemogelijkheden. Water, bos, strand en polder; je kunt je hart ophalen.

image alt

Scholen, winkels en sporten

Google ‘scholen in Leidschendam’ en je wordt verrast. Het zijn er echt veel en het mooie is, ze bieden voor elk kind en elke leeftijd passend onderwijs. De dichtstbijzijnde winkels voor de dagelijkse behoefte vind je aan de rand van Leidschendam op 5 minuten fietsafstand. Fiets je iets verder, dan ben je in Leidschendam-centrum met een rijk aanbod van winkels, horeca en voorzieningen.

image alt

Beweeg je gelukkig

Hadden we al verteld dat je hier als sportliefhebber gemakkelijk aan je trekken komt? Je kunt in de buurt voetballen, er zijn diverse golfbanen en ook voor een sportschool hoef je niet ver. Mocht je graag buiten sporten of gewoon lekker fietsen of wandelen, dan word je vast ook gelukkig van Veurse Horsten. Landgoed de Horsten en de Vliet zijn heel dichtbij. Moet je eens voorstellen hoe heerlijk vrije momenten hier zijn.

Wat gebeurt er de komende tijd? Planning De Veurse Horsten
Hoe wil je wonen in De Veurse Horsten? Woningaanbod